Gaspari Nutrition

Om ni inte visste detta redan så har jag tränat en hel del sen en tid tillbaka. Jag har testat lite tillskott fram och tillbaka men det finns inget som kan mäta sig med

Gaspari Nutrition. Bästa skiten som finns där ute.

Jag kör Superpump250 30 min innan passet och får grym uthållighet och pump. Kommer nog även en hel del pengar på några andra av deras produkter som t.ex. SizeOn och PlasmaJet.

Helt klart värt att testa dessa grejer! Ni kommer inte bli besvikna. SizeOn och PlasmaJet ska tydligen ge sjuka resultat på väldigt kort tid.

Hade jag varit en spännis så hade jag lagt upp ”före och efter”-bilder, men jag är inte den som är den. Ha det bäst

Gaspari SizeOnGaspari Superpump 250Gaspari PlasmaJet 160kapslar

HippetyHopperz

Yaaooo! Jobbar som ett as nu så ja hinner inte uppdatera. Har mycket att skriva om dock. Men det tänker jag inte skriva om! HaH!

Har funnit mycket gammal och ny musik som är helt fantastisk,

- Sandpeople

Gryyymm musik! Lyssna!

- Sapient

Sapient of sandpeople, grym kille det med. Lyssna på allt, samt ”Throne together”

- illmaculate

Har inte lyssnat så mycket men verkar vara rätt bra skit!

Skriv vad ni tycker här under! Piiz

Mina armar är dina åror


”…och rummet slutade gunga när du sa mitt namn.
Säg det igen och mina armar, blir till dina åror.
Du ska få ge ro åt din tunga, när du ligger i min famn.
Säg det igen, och vi ska tillsammans ro i hamn.”


SANDPEOPLE PÅ SPOTIFY!

Hoooly crap, att jag kan ha missat det här! Sandpeeps finns på spotify! Tryck på länken nedanför och njut.

För mig är det riktigt spännande då det var ungefär ett årsen jag lyssnade mycket på dom och nu får jag flashbacks från den tiden.

www.kdvision.se  Filmen ni ser där är hur det kändes då!

Lyssna på låtar så som  ”I don’t care”, ”comfortable in my skin”, ”I dont care”, ”Masquerade” osv.

Klicka på knappen!


HOOLY CRAP! Såg nu att Sapient (En av de största rapparna i Sandpeople) skrev till mig på Vimeo, han tyckte filmen var grym och tackade för att jag använde deras låt. Daaaamn!

Sjuk i huvet? 2

Är jag helt sjuk i huvudet för att jag tycker att Emma stone (witchita) i filmen ”Zombieland” ser galet bra ut?

Tror inte det…

Sjuk i huvet?

Är jag helt sjuk i huvudet för att jag tycker att Lee-Anne Liebenberg är galet sexig som ”Viper” i den relativt kassa filmen ”Doomsday”?

Brukar inte riktigt föredra ansiktstatueringar annars men..

Huh???

Hrmm……

Mammas gata.

Party, jobb och besvikelse x2

Igår! Lördag, så samlades vi några goda vänner och åkte hem till min homeboy Jocke’s flickväns lägenhet! (Ajemen) Där vi förfestade lite, då jag inte partat något på över en och en halv månad så tänkte jag satsa lite, får dock reda på att jag ska jobba dagen efter. Det kan ju suga lite kan man tycka. Dock så är den här mannen redig av sig och prioriterar jobbet först, dricker inte så mycket, lägger sig innan tolv och kommer först till jobbet (Ajemen).

Hemma hos Jocke’s dam får jag även reda på att hon av alla människor läser min blogg! Jag får reda på lite titt som tätt (typ en gång i halvåret… max) att någon faktiskt läser min blogg. Creds till dig Jennie! (Lovade att tacka dig här om ja inte minns helt fel)

Det blev iallafall utgång senare (citerar från freeride.se)

På lördagkvällen blir det till att bege sig mot Avenyn och Valand där Nitro och The Secondhands har laddat upp för premiär. Nitro inleder kvällen med att visa svenska Nitro-teamets Swedish Smorgasboard varpå The Secondhands trycker på play till nya filmen Hands Up. Patrik Lundin på Nitro är tillsammans med Johan Rosengren och Jonas Wahlstrand från Secondhands kvällens värdar och de lovar att det blir bra drag på Valand.

Yes, som ni ser, riktigt bra! Och det var det också, lång som man är så lyckades man haffa en schysst Nitro t-shirt i prylregnet. Gratis är gott.

Jag var och plåtade lite i Telias monter under lördagen med samt lite foton blev det på Jocke när han tävlade i Make it happen, Rail-tävling utanför saluhallen. Några av mina andra bru’s from another mu’s var där också så det var fantastiskt trevligt.

Besvikelserna då?

  • Nummer 1:

Swollen Members senaste album… Armed to the teeth.

Här har man gått och väntat i flera månader, och vad får man? Ursäkta mig Swollen men ja tror att Madchild (en av de två rapparna i S&M) ska ta på riktigt och sluta upp med sitt pillerknaprande istället för att skriva massa låtar om det.

Till och med min gode vän Krüger (Kryger) tyckte att det var dåligt… ochär det dåligt!

För det första så undrar jag vart kvalitén på beats’en tog vägen? Vad är det för texter? Deras flow låter som en pubertal, Svensk 13-16-åring som försöker bevisa att han minsann kan det här med att rappa. Detta är ett skämt. Läste en gammal intervju med madchild för ett tagsen (hittar inte citatet nu) då Swollen och några grabbar som heter Subnoize gjorde lite musik en kväll, de kom in i ett riktigt gött flow och gjorde flera låtar på raken under bara EN natt! … det märks..

Ge mig ett nytt black magic, ett nytt bad dreams, ett nytt balance. INTE ett album som är värre än heavy. Herregud, skärpning killar.

Nuff’ said om det.. Lyssna igenom deras gamla album (nämnda ovan) och njut. Some good shit right there.

  • Besvikelse nummer 2?

Att IFK förlorar mot ett gäng råttor (gnagare)… Nuff’ said

Jobba idag gick fint btw, mycket, mycket, mycket, mycket skumt folk ute på stan idag dock… eller kanske alltid. Man kan snacka med en person i 10 min innan man faktiskt inser att den här personen stjäl ens tid och skiter fullständigt i vad man snackar om. vissa människor är bara helt dumma i huvet (det är bättre att de skickar sånna vibbar direkt istället så man kan fokusera på andra). Men man lär väl sig något på det också. Se livet från den ljusa sidan.

Min lillebror fyller 16 idag också, Stort grattis till dig bror! Ny update imorgon. Hoppas allt är bra med er!

Stay Tuned, One Love.

En feel-good låt till er, gillar inte alls hur Jay-Z rappar, men refrängen e go! Pöss på er.

Morden i Midsomer

Såg lite på ”Morden i Midsomer” med mor och far. Min mor hatar Science-fiction, men där är det ändå självklart att det förekommer overkliga saker. I en serie som t.ex. Morden i Midsomer så är allting ”verkligt” och effekter osv. ska då göras på ett verklighetstroget sätt. Men detta är ju bara löjligt. Vem är mördaren? Det skiter väl jag i? Spärra in alla i hela midsomer, de är sjuka i huvet allihop. En tant är fönstertittare, pussar sitt homosexuella barnbarn på munnen som är lika sjuk han. En tjej som gifter sig med en gubbe bara för att han är snorrik har sex med sin bror som är en psykiskt sjuk konstnär. Det värsta brottet av alla är Mr.Barnaby’s assistent’s frisyr som är en djävulsk kombination av pottfrilla och mittbena. Spärra in alla i hela Midsomer och ta alla deras pengar, skänk 90% till barnfonden och resten till mig så blir vi alla glada. PUNKT!

« Previous Entries