Freebord och tandvärk.

Ska börja med att tacka Ivar, Josef och Daniel för en underbar dag idag. Har åkt freebord hela dan! (förutom Josef och Ivar Cornelius som åkte longboard) Det var underbart väder och det var riktigt härligt. Det blir inte ett längre inlägg än såhär tyvärr för jag har helt galet/stört/sjukt ont i tanden. Har typ en visdomstand som växer snett. Ska dock iväg till tandläkaren imorgon och röntga mig. får tjata på dom då. Ha det fint tills vidare!

Och för att jag inte kan roa er så mycket så får ni ta och titta på en kanin med en pannkaka på huvudet.

Trååkigt

Idag har jag trååkigt. Gick upp tidigt och åkte till tandläkaren, för dom ska antagligen kötta upp min mun igen, men det var visst 28e maj och inte 28e april. Jahapp, så det kan gå. Inte haft så mycket annat roligt för mig. Väntar på att klockan ska gå så jag kan åka och gymma med mitt superpump. bra grejer. Underhåll mig. Blahblahblah.

EDIT: märkte att det här inlägget börjar likna nåt från twitter, och det är det INTE. så jag får väl fylla ut de med något med något!

Typ.. Surfa in på http://www.myspace.com/grieves

och lyssna på den där nörden grieves. Han e skön. PIECE!

Grilla i slottsskogen

Okej, det var i lördags, och idag är det måndag… men jag har inte skrivit bara! Jag, min gode vän Benny, Elin, Markus, en upphittad stephanie, en erik och en sen Daniel Grillade och hade det underbart bland alla andra miljoner människor som hade samma idé som oss. Efter många försök på att få fjutt på den felkonstruerade grillen så brann det någorlunda och vi lyckades grilla en och en halv av mina hamburgare. mindre lyckat men vi fick äta nått iallafall.

Vi kastade lite amerikansk fotboll, rökte lite vattenpipa och jag (och markus, som ramlade) åkte lite freebord fast det var lite väl mycket folk.

Tack alla iallfall för en underbar dag!

Markus försöker lära steffie hur man kastar!

Markus försöker lära steffie hur man kastar!

Idag ska jag ringa komplett och klaga ännu mer för att dom aldrig kan ge mig ett moderkort som funkar. Har även fått hem lite prestationshöjande och protein som ja ska hämta sen (tack Krüger) så ikväll ska det köttas på gymmet.

Grattis världen.

Välkommen till världen lilla blogg. nu är du officiellt invigd! Ska bli spännande att få se vart detta leder! När jag har tagit bilder och lägger upp på bloggen, så tänkte jag även lägga upp det på skrivbordet här ovanför. Så att det alltid fylls på med mer och mer bilder. Smart va? Ha det underbart tills vidare!