Party, jobb och besvikelse x2

Igår! Lördag, så samlades vi några goda vänner och åkte hem till min homeboy Jocke’s flickväns lägenhet! (Ajemen) Där vi förfestade lite, då jag inte partat något på över en och en halv månad så tänkte jag satsa lite, får dock reda på att jag ska jobba dagen efter. Det kan ju suga lite kan man tycka. Dock så är den här mannen redig av sig och prioriterar jobbet först, dricker inte så mycket, lägger sig innan tolv och kommer först till jobbet (Ajemen).

Hemma hos Jocke’s dam får jag även reda på att hon av alla människor läser min blogg! Jag får reda på lite titt som tätt (typ en gång i halvåret… max) att någon faktiskt läser min blogg. Creds till dig Jennie! (Lovade att tacka dig här om ja inte minns helt fel)

Det blev iallafall utgång senare (citerar från freeride.se)

På lördagkvällen blir det till att bege sig mot Avenyn och Valand där Nitro och The Secondhands har laddat upp för premiär. Nitro inleder kvällen med att visa svenska Nitro-teamets Swedish Smorgasboard varpå The Secondhands trycker på play till nya filmen Hands Up. Patrik Lundin på Nitro är tillsammans med Johan Rosengren och Jonas Wahlstrand från Secondhands kvällens värdar och de lovar att det blir bra drag på Valand.

Yes, som ni ser, riktigt bra! Och det var det också, lång som man är så lyckades man haffa en schysst Nitro t-shirt i prylregnet. Gratis är gott.

Jag var och plåtade lite i Telias monter under lördagen med samt lite foton blev det på Jocke när han tävlade i Make it happen, Rail-tävling utanför saluhallen. Några av mina andra bru’s from another mu’s var där också så det var fantastiskt trevligt.

Besvikelserna då?

  • Nummer 1:

Swollen Members senaste album… Armed to the teeth.

Här har man gått och väntat i flera månader, och vad får man? Ursäkta mig Swollen men ja tror att Madchild (en av de två rapparna i S&M) ska ta på riktigt och sluta upp med sitt pillerknaprande istället för att skriva massa låtar om det.

Till och med min gode vän Krüger (Kryger) tyckte att det var dåligt… ochär det dåligt!

För det första så undrar jag vart kvalitén på beats’en tog vägen? Vad är det för texter? Deras flow låter som en pubertal, Svensk 13-16-åring som försöker bevisa att han minsann kan det här med att rappa. Detta är ett skämt. Läste en gammal intervju med madchild för ett tagsen (hittar inte citatet nu) då Swollen och några grabbar som heter Subnoize gjorde lite musik en kväll, de kom in i ett riktigt gött flow och gjorde flera låtar på raken under bara EN natt! … det märks..

Ge mig ett nytt black magic, ett nytt bad dreams, ett nytt balance. INTE ett album som är värre än heavy. Herregud, skärpning killar.

Nuff’ said om det.. Lyssna igenom deras gamla album (nämnda ovan) och njut. Some good shit right there.

  • Besvikelse nummer 2?

Att IFK förlorar mot ett gäng råttor (gnagare)… Nuff’ said

Jobba idag gick fint btw, mycket, mycket, mycket, mycket skumt folk ute på stan idag dock… eller kanske alltid. Man kan snacka med en person i 10 min innan man faktiskt inser att den här personen stjäl ens tid och skiter fullständigt i vad man snackar om. vissa människor är bara helt dumma i huvet (det är bättre att de skickar sånna vibbar direkt istället så man kan fokusera på andra). Men man lär väl sig något på det också. Se livet från den ljusa sidan.

Min lillebror fyller 16 idag också, Stort grattis till dig bror! Ny update imorgon. Hoppas allt är bra med er!

Stay Tuned, One Love.

En feel-good låt till er, gillar inte alls hur Jay-Z rappar, men refrängen e go! Pöss på er.

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.